De sista rummen

De sista rummen - Inger Frimansson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Inger Frimansson
DIMENSIONERA
3,99 MB
FILNAMN
De sista rummen.pdf
ISBN
7471955870634

BESKRIVNING

En kvinna vaknar upp i ett rum hon inte känner igen. Hon kan inte förstå hur hon hamnat där. Vart har hennes barn tagit vägen? Och var är hennes man, Hans?Byggnaden tycks vara någon sorts hotell, men snart inser hon att det inte finns någon väg ut, ytterdörren är låst och telefonerna fungerar inte.När hon desperat letar efter sin familj träffar hon på människor som verkar vagt bekanta, det är som om hon känt dem för länge sedan. Hon hamnar i den ena skrämmande och farliga situationen efter den andra medan hon irrar vidare mot de sista rummen i sitt försök att hitta tillbaka till sitt tidigare liv.Inger Frimansson fångar mästerligt känslan av vilsenhet och instängdhet i det till synes vardagliga och triviala och rädslan för att det man allra helst vill dölja ska tränga upp till ytan.

av Inger Frimansson, 1944-(E-media, E-bok, EPUB) 2018, Svenska, För vuxna En kvinna vaknar upp i ett rum hon inte känner igen. Hon kan inte förstå hur hon hamnat där.

Logga in för att göra din reservation. Reservera Utförlig information.

RELATERADE BÖKOR