Under belägring

Under belägring - Michelle Willingham | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michelle Willingham
DIMENSIONERA
3,36 MB
FILNAMN
Under belägring.pdf
ISBN
9622567787665

BESKRIVNING

Connor MacEgan är en fulländad krigare, han har det i blodet. När hans händer krossas i en brutal attack inser han att han kanske aldrig kommer att kunna svinga ett svärd igen - och aldrig smeka en kvinna. Han blir beroende av läkekvinnan Aileen O Duinne, vars beslutsamhet kan mätas med hans. För Aileen kan lika lite avvisa en människa som plågas, som Connor kan tänka sig ett liv där han inte får vara krigare. Men hon bär på en hemlighet, fylld av häftig passion och bedrägeri. Om den uppdagas kan den krossa deras hjärtan långt efter att hon har läkt hans händer ...

Donald Trump har gjort sig av med sina politiskt erfarna rådgivare - ett drag som gör honom mer impulsiv och oförutsägbar än någonsin. Under belägring är en direkt fortsättning på romanen På drift som var Marianne Lindberg De Geers debut. Mona vill ringa BB och skälla ut förlossningsläkaren som tvingade henne att ta med sig bebisen hem.

04.30. Foto: Krister Hansson / Aftonbladet. USS Missouri, den amerikanska flottans största och mest slagkraftiga slagskepp, gör en resa till Pearl Harbor för att hedra minnet av stupade där under andra världskriget.

RELATERADE BÖKOR