Sorgsna hjärtans trädgård

Sorgsna hjärtans trädgård - Abbi Waxman | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Abbi Waxman
DIMENSIONERA
4,27 MB
FILNAMN
Sorgsna hjärtans trädgård.pdf
ISBN
8351861991817

BESKRIVNING

En charmig roman om rätt jordmån, spirande vänskap och att gå vidare efter en förlust.Ena stunden grälade Lili med sin make Dan, i nästa sekund såg hon honom dö i en horribel bilolycka precis utanför deras hus. Tre år senare har Lili lyckats komma på fötter igen, med hjälp av sin stöttande syster Rachel och tack vare sina två små döttrar.Men trots att allt utifrån ser normalt ut, sitter Lili fortfarande fast i ett träsk av självmedlidande - hon saknar Dan och är trött på allas tjat om att hon måste gå vidare.När Lilis arbetsgivare ger henne uppdraget att illustrera en flora, men inser att hon inte kan något om växtriket överhuvudtaget, anmäler de henne till en trädgårdskurs. Lili går motvilligt till kursen, där en brokig skara figurer samlats under ledning av den tystlåtne men stilige Edward. Och kanske kan solvarm jord, ny vänskap och spirande förälskelse väcka Lili till liv och få henne att blomma igen?"Räkna med skratt, fina skildringar och ett plötsligt sug efter att börja odla, i boken har nämligen en del odlingstips smugit sig in. Nu vill jag ha trädgård igen!"Amelia"Sorgsna hjärtans trädgård är så rolig att jag fnittrar mig igenom den och på allvar börjar fundera på att skaffa mig en liten odling. Särskilt med ärtor, som Abbi Waxman påstår är gnälliga."Dagens Nyheter"Den är mycket underhållande trots sitt sorgliga ämne Man läser hela denna feelgoodroman med enormt nöje och många småleenden."Bibliotekstjänst

Det här är en bok för alla som vill ha en rent mänsklig historia. Här finns tre kvinnor i centrum med olika livsöden som genom boken utvecklas.

Lili försöker hitta tillbaka till vardagen men det går inte helt enkelt. Hon … Läs vidare → Sorgsna hjärtans trädgård kvalar in på listan de bästa böcker jag läst i år.

RELATERADE BÖKOR