Posten

Posten - Ludvig Köhler | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ludvig Köhler
DIMENSIONERA
11,9 MB
FILNAMN
Posten.pdf
ISBN
5308429699395

BESKRIVNING

En kärleksfull skildring av brevbäraryrket.I Posten får vi följa en manlig student som börjar extraknäcka som brevbärare på den stora postterminalen i Årsta. Han blir besatt av sitt jobb och börjar föra anteckningar i samband med att han kör postbil, springer i trappuppgångar och sorterar oräkneliga mängder kuvert från myndigheter och matbutiker.Romanen är en kärleksfull hyllning till brevbärarna och deras vardag. Handlingen utspelas ett par år i början av 2010-talet, under en period då Posten genomgick stora förändringar. Bland annat skedde ett samgående med Post Danmark och verksamheten bytte namn till Postnord.Posten utgår från författarens egna erfarenheter som brevbärare och kan läsas som en modern bildningsroman. Boken består av tre delar: Brevbärarkontoret, Allmän visstidsanställning med möjlighet till förlängning, samt Slakthusområdet. I de två första delarna följer vi huvudpersonens vardag som brevbärare; på terminalen och ute på rundan i olika delar av Stockholm. I den tredje delen övergår romanen plötsligt till en dokumentation av det unga Stockholms kulturliv och övergången från fysiska möten till kommunikation genom digitala medier, framför allt twitter."Förvånansvärt bra debut" - Stig LarssonLudvig Köhler är född 1989 och uppvuxen i Stockholm. Hans poesi har tidigare publicerats av bland andra Muumuu House. Posten är hans debutroman.

Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser. Nye tjenester gjør hverdagen enklere. Posten (firma Posten AB (publ.)) var ett aktiebolag bildat 1994, vilket var Sveriges dominerande postoperatör och det enda företaget som erbjöd posttjänster över hela landet.

till Tyskland och USA). Velkommen til Posten. Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser.

RELATERADE BÖKOR