Lära min mor att föda

Lära min mor att föda - Warsan Shire | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Warsan Shire
DIMENSIONERA
6,93 MB
FILNAMN
Lära min mor att föda.pdf
ISBN
7637545910114

BESKRIVNING

Lära min mor att föda handlar om kvinnor, kärlek, ensamhet och krig. Om flykt och hemlängtan. Det är en uppgörelse med männen och en hyllning till kvinnorna. När Warsan Shire skriver öppnar hon ett sår i sig själv, kartlägger sina trauman och använder dikten som ett verktyg till läkning.Lära min mor att föda utkom på engelska 2011 och är Warsan Shires debut. Nu är denna första inblick i ett dynamiskt och starkt författarskap äntligen tillgängligt på svenska. I hemlandet England har hon skapat sig en stor läsarkrets och internationellt har hennes dikter översats till flera språk.

När Warsan Shire skriver öppnar hon ett sår i sig själv, kartlägger sina trauman och använder dikten som ett verktyg till läkning. Lära min mor att föda utkom på engelska 2011 och är Warsan Shires debut.

Om flykt och hemlängtan. Det är en uppgörelse med männen och en hyllning till kvinnorna.

RELATERADE BÖKOR