En ovanligt het sommar

En ovanligt het sommar - Kat French | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kat French
DIMENSIONERA
3,70 MB
FILNAMN
En ovanligt het sommar.pdf
ISBN
2148589194250

BESKRIVNING

Alice McBrides make är välkänd skådis, skitsnygg och otrogen med sin kollega. Vilket inte har undgått en enda dagstidning. Efter att ha sparkat ut Brad bestämmer sig Alice för att hyra ut huset över sommaren. Men det är inte vem som helst som flyttar in. Robinson Duff är inte bara berömd countrystjärna, direktimporterad från Nashville med cowboyhatt och vansinnigt läcker kropp, han har även fått hjärtat krossat och planen är att komma bort från både kändispress och exfru. Varken Alice eller Robinson är ute efter att flirta, men gnistan mellan dem går inte att ignorera. Kan en romans läka deras krossade hjärtan? Och vad händer när deras långa, heta sommar går över i höst? 

Överkommissarie Alan Banks får, tillsamma... En ovanligt varm sommar Ibland ställer vädret till det. Som under sommaren 2018.

Vilket inte har undgått en enda dagstidning. Efter att ha sparkat ut Brad bestämmer sig Alice för att hyra ut huset över sommaren.

RELATERADE BÖKOR