Sprickan mellan världarna

Sprickan mellan världarna - Andreas Kundler, Lisa Linder | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andreas Kundler, Lisa Linder
DIMENSIONERA
3,63 MB
FILNAMN
Sprickan mellan världarna.pdf
ISBN
9690971807958

BESKRIVNING

Anton har varit försvunnen i flera veckor, men kan inte berätta för någon var han varit. Han säger bara att han måste ha legat avsvimmad i Lill-Jansskogen, det enda han minns är att han vaknade där. Om han berättade sanningen, att han tagit sig till dödsriket Verdisia och störtat den grymme härskaren Patak, skulle alla tro att han var galen.Plötsligt börjar övergångare från Verdisia dyka upp i Stockholm igen. Anton får höra att Patak planerar ett slutgiltigt maktövertagande, både på jorden och i dödsriket. Mellan honom och segern står bara Anton och hans kompis Boel, som också är indragen i kampen. Och kanske Jacob, Antons styvbror. Men går han att lita på?Sprickan mellan världarna är den tredje och sista delen i den kritikerrosade trilogin om landet Verdisia, och det är en riktig bladvändare. Spänningen håller i sig ända till sista sidan och inga svar är självklara. Urban fantasy när den är som allra, allra bäst!

Google Books-chefen Santiago de la Mora säger nu att de jobbar på att förbättra avtalet. - Vi har absolut gjort förändringar. Denna spricka kan dela Afrika i två delar - Ett naturfenomen har förbluffat geologer och forskare över hela världen.

Så många har de aldrig varit förr. Säkert fyra hundra.

RELATERADE BÖKOR