På Babas rygg

På Babas rygg - Marianne Dubuc | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marianne Dubuc
DIMENSIONERA
8,3 MB
FILNAMN
På Babas rygg.pdf
ISBN
9990027511381

BESKRIVNING

"rolig, uttrycksfull och varm" BTJ, häfte 7 2020"Det är svårt att inte utbrista »Naaaawh!« när man håller På Babas rygg i sin hand." Vi läser  Koko sitter så bra på Babas rygg. Han klättrar ALDRIG ner. Koko äter, leker och går till och med på promenad på Babas rygg. Men när Koko vill bestämma själv vart han ska gå så lyssnar inte Baba. Koko måste ge sig iväg alldeles ensam   På Babas rygg är en vacker småbarnsbok om att våga ta de första egna stegen ut i livet. Bakom boken står kanadensiska bilderboksskaparen Marianne Dubuc, en mästare på att skildra djur- och naturliv. 

Två personer ska ha förts med ambulans till sjukhus med smärtor i rygg och nacke. Dustin Brown reducerade via målvakten Antti Niemis rygg in i mål.

Finns på följande bibliotek. 1 reservationer i kö, 62 exemplar under inköp .

RELATERADE BÖKOR