Lycka är för losers

Lycka är för losers - Wibke Brueggemann | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Wibke Brueggemann
DIMENSIONERA
6,86 MB
FILNAMN
Lycka är för losers.pdf
ISBN
4277366434254

BESKRIVNING

"Alldeles, alldeles underbar!"Nina Wähä, författare till Testamente"En rolig, lättläst och mysig feelgood med en stark berättare och en träffsäker ton."BTJPhoebe Davies är övertygad om att kärlek är något som bör undvikas till vilket pris som helst. Varför skulle man gå omkring och oroa sig för något som ändå bara gör att man blir en total idiot? Sedan Phoebes bästis Polly blev förälskad i Tristan han som inte ens kan cykla har hon helt glömt Phoebe och verkar bara bry sig om att hångla. Phoebe tänker absolut inte bli kär. Men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Av: Brueggemann, Wibke. Utgivningsår: 2020.

Gapskratt, one-liners och haschtags leder oss genom Phoebes våndor och genom allt det viktiga i livet, kärlek, sex, död, familj, kattungar, hjärtekrossare. LÄS! Upplagd av barnochungdomsboksbloggen kl. Lycka är för losers.

RELATERADE BÖKOR