Du & jag

Du & jag - Katarina von Bredow | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina von Bredow
DIMENSIONERA
9,95 MB
FILNAMN
Du & jag.pdf
ISBN
2073516023385

BESKRIVNING

Andreas och Alicia brukar göra sällskap till skolan, men i skolan blir Alicia som en annan person. Hon blir skol-Alicia med läppglans. Eller glitter-Alicia på discot. Andreas vet inte hur han ska närma sig henne.I skolan finns också Edvin som pratar för mycket och skrattar för högt. Och Kevin som är kungen och som alla antingen ser upp till eller är rädda för. Det finns en drottning också, Ida, och hennes hovdam, Olivia. Det gäller att navigera rätt bland vänner och fiender, hot och löften.I Katarina von Bredows trilogi om livet på mellanstadiet saknas inget. Med känslig hand och starkt driv skildrar hon kärlek som knoppas, vänskap som utvecklas och föräldrar som krackelerar. Böckerna i serien: Du & jag, Hon & han, Han & dom."... en väldigt känslomässigt stark historia ... perfekt både för killar och tjejer på mellanstadiet. En 5:a!"Magnus Utvik, Gomorron Sverige

Vi lyssnar på dina åsikter och hjälper dig att forma en frisyr som passar dig och din personlighet, ... Du, jag och sex Utkom 31 augusti 2019 Isbn. 9789127824591.

| Adlibris Du & Jag har har sedan starten 2009 bara hunnit släppa ett fåtal kollektioner. Dessa har dock innefattat allt från toppar till tunikor, klänningar och cardigans.

RELATERADE BÖKOR