Campingmysteriet

Campingmysteriet - Martin Widmark | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Widmark
DIMENSIONERA
11,70 MB
FILNAMN
Campingmysteriet.pdf
ISBN
9481641420783

BESKRIVNING

Ny utgåva, i färg!Vad händer på campingplatsen egentligen? Saker försvinner mystiskt. Tur att den välfyllda kräftburen ute i sjön ligger säkert! Eller...?Lasse och Maja tältar tillsammans med Miranda och hennes lilla apa. Det råder ett härligt sensommarlugn på campingplatsen. Men så försvinner deras nyplockade kantareller och en svampkniv spårlöst. Kan någon av de märkliga grannarna ligga bakom? Och när campingägaren en morgon vrålar rätt ut över sin tomma kräftbur, inser de att det är slut på semestern. Dags för spaning...

Och när campingägaren en morgon vrålar rätt ut över sin kräftbur, inser Lasse och Maja att det är slut på tältsemestern. Dags för deras artonde fall ... Campingmysteriet Martin Widmark Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar.

Jag förstår Campingmysteriet. 4.49 1742 5 Författare: Martin Widmark Inläsare: Johan Ulveson.

RELATERADE BÖKOR