Bokbarnet

Bokbarnet - Sam Winston | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sam Winston
DIMENSIONERA
12,34 MB
FILNAMN
Bokbarnet.pdf
ISBN
3298024372399

BESKRIVNING

Bokbarnet är ett prisbelönt och kritikerrosat samarbete mellan författaren och illustratören Oliver Jeffers och konstnären Sam Winston. En bilderbok som inspirerar läsare av alla åldrar till att skapa, utforska, ifrågasätta och att använda sin fantasi. Bokbarnet är en hyllning till det skrivna ordet!En liten flicka, ett bokbarn, seglar sin flotte över ett hav av ord. Hon träffar en ung pojke som bjuds in till ett vindlande äventyr i berättelsernas värld. Genom skogar av sagor och över höga låtsasberg färdas barnen på en fantastisk resa som lockar pojkens fantasi. Nu väntar magi och äventyr där allt kan hända …Oemotståndliga illustrationer av Oliver Jeffers sätter segel och kryssar fram genom Sam Winstons fascinerande typografiska landskap, skapade av utdrag från vaggvisor och från klassiker som Alice i Underlandet, Peter Pan och Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige. Bokbarnet är vinnare av Bolognaragazzi Award 2017 och översatt till svenska av Annika Thor.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Bokbarnet är ett prisbelönt och kritikerrosat samarbete mellan författaren och illustratören Oliver Jeffers och konstnären Sam Winston. En bilderbok som inspirerar läsare av alla åldrar till att skapa, utforska, ifrågasätta och att använda sin fantasi. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom bokbarnet Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Bilderna till vis del gjorda av text från kända sagor och berättelse. En av de vackraste böckerna jag läst. Titel: Bokbarnet Författare: Oliver Jeffers Illustratör: Oliver Jeffers & Sam Winston Antal sidor: 40 (Inbunden) ISBN: 97891 6389 5463 Publiceringsår: 2018 (Original: 2016) Serie:- Originaltitel: A child of books Rekommenderad läsålder: 3-6 år Första mening: "Jag är ett bokbarn." Recensionsexemplar från Bonnier Carlsen. Bokbarnet är ett prisbelönt och kritikerrosat samarbete mellan författaren och illustratören Oliver Jeffers och konstnären Sam Winston.

RELATERADE BÖKOR