Nattjänst

Nattjänst - John le Carré | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John le Carré
DIMENSIONERA
4,11 MB
FILNAMN
Nattjänst.pdf
ISBN
8564940860125

BESKRIVNING

"Nattjänst" är en svidande skarp och kusligt aktuell skildring av de krafter i vår samtid som i det fördolda styr människors liv - och är beredda att offra dem. Starkt tränger Carré igenom den tunna, kultiverade ytan i de penningstinna skurkarnas värld och blottlägger råheten, girigheten och ondskan.I augusti visas BBC:s miniserie ”The night manager” baserad på John le Carrés roman i 8 delar på TV4. I regi av Susanne Bier och med Olivia Colman, Tom Hiddleston och Hugh Laurie i huvudrollerna.

Det ska bli intressant att se hur det ska gå, jag som inte kan sova dagtid. Jag hoppas på att komma in i det efter några dagar! Har tidigare jobbat natt ett par gånger men då bara någon enstaka natt då och då. Jag som söker en assistent är en 26-årig kille med huvudet på skaft, gillar intellektuella utmaningar och IT-världen.

Specifikationen i ditt anställningsavtal ses som en inskränkning av din arbetsskyldighet, och en arbetsgivare kan då som regel inte ensidigt ändra det. Jag tolkar det som att detta är en särskilt ingripande omplacering som kräver att arbetsgivaren har godtagbara skäl för. Jag jobbar tillfälligt natt med fyra timmars sovande jour.

RELATERADE BÖKOR