Min längtan kvar : dikter om kärlek - tappad och hittad

Min längtan kvar : dikter om kärlek - tappad och hittad - Mårten Melin | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mårten Melin
DIMENSIONERA
6,68 MB
FILNAMN
Min längtan kvar : dikter om kärlek - tappad och hittad.pdf
ISBN
5087317100746

BESKRIVNING

kanske är det såatt om jag inte ansträngde mig så hårtför att få dig att se migskulle duinte anstränga dig så hårtför att inte se migMin längtan kvar är dikter om kärleken. Om dess olika uttryck, faser och stadier. Det handlar om den som står på avstånd och drömmer, den som befinner sig helt nära. Om fantasier och förhoppningar, att lida i det tysta. Förevigade ögonblick, en första kyss, att ha något värdefullt som kan gå förlorat. Det handlar om saknad och sorg och behovet att komma vidare.Kärleken omtalas av både den lyckliga och den olyckliga. Den som är tappad och den som är hittad. Den besatta och den befriade. Olika positioner men ett bestående jag och du att känna igen sig i.Mårten Melin har gett ut över sjuttio barn- och ungdomsböcker sedan debuten 2003, bland annat Spöksystrar-serien, de kritikerrosade Lite mer än en kram och Mycket mer än en puss, och nu senast den spännande romanen Isdrottningen. Nu är Melin tillbaka med en ny diktsamling, den åttonde i ordningen. Temat är kärlek.

Om dess olika uttryck, faser och stadier. Det handlar om den som står på avstånd och drömmer, den som befinner sig helt nära.

Om fantasier och förhoppningar, att lida i det tysta. Förevigade ögonblick, en första kyss, att ha något värdefullt som kan gå förlorat.  PODD.

RELATERADE BÖKOR