Jag lär mig storstäder

Jag lär mig storstäder - Ingela P. Arrhenius | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingela P. Arrhenius
DIMENSIONERA
9,97 MB
FILNAMN
Jag lär mig storstäder.pdf
ISBN
5930625145363

BESKRIVNING

Jag lär mig är en serie aktivitetsböcker från 4 år och uppåt.I Jag lär mig Storstäder leker vi med fakta om storstäder från hela världen.Följ med till populära och häftiga städer runt hela världen och upplev spännande fakta och roligt pyssel.Lär om och lek med skyskraporna i New York, med Mona Lisa på Louvren i Paris, med basarer i Istanbul, fotboll i Rom och mycket mer.Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius och utformade i samråd med pedagoger. I boken finns ett ark med fina klistermärken.

Lär om samt lek med skyskraporna i New York, med Mona Lisa på Louvren i Paris, med basarer i Istanbul, fotboll i Rom samt ... Jag lär mig storstäder (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! I Jag lär mig Storstäder leker vi med fakta om storstäder från hela världen. Följ med till populära och häftiga städer runt hela världen och upplev spännande fakta och roligt pyssel.

Vad är raukar? Vem uppfann tändstickan? Var är älgen landskapsdjur? Och vad heter Sveriges högsta byggnad? Övn... Jag lär mig är en serie aktivitetsböcker från 4 år. Här får du skriva, rita och klura.

RELATERADE BÖKOR