Peka och känn : Valpar

Peka och känn : Valpar - Carrie Love | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carrie Love
DIMENSIONERA
6,4 MB
FILNAMN
Peka och känn : Valpar.pdf
ISBN
3627626702923

BESKRIVNING

Peka och känn är en serie böcker för de allra yngsta läsarna. Det lilla formatet är perfekt för små händer, och gör böckerna lätta att ta med sig. Mjuka, vadderade pärmar är roliga att klämma på och tål att bitas i.Böckernas bilder är roliga och färgglada, och varje sida har spännande glittriga färger eller nya material att bekanta sig med. Spännande taktila delar, som de fluffiga hundvalparnas päls, deras blanka nosar, eller glansiga halsband ger din baby massor av nytt att upptäcka.Peka och känn är ett perfekt sätt att introducera de allra minsta för böcker, och uppmuntrar till utveckling av finmotorik, språkinlärning och koncept som färg, form och mönster.I Valpar får din baby träffa alla gulliga vovvar - känn på deras mjuka päls och deras leksaker och prova att härma olika läten tillsammans.I samma serie på Känguru finns även:* Bondgård* Djur på bondgården* Djurungar* Kattungar* Kör, rulla, å!* Morr! Morr!* Traktor

Mjuka, vadderade pärmar är roliga att klämma på och tål att bitas i. Böckernas bilder är roliga och färgglada, och varje sida har spännande glittriga färger ... Peka och känn är en serie böcker för de allra yngsta läsarna.

I Valpar får din baby träffa alla gulliga vovvar - känn på deras mjuka päls och deras leksaker och prova att härma olika läten tillsammans. Peka och känn är ett perfekt sätt att introducera de allra minsta för böcker, och uppmuntrar till utveckling av finmotorik, språkinlärning och koncept som färg, form och mönster. Djur på bondgården visar din baby olika djur och deras ungar.

RELATERADE BÖKOR