Mulle Mecks Stora bok om bilar samlingsvolym om allt som rullar och brummar

Mulle Mecks Stora bok om bilar samlingsvolym om allt som rullar och brummar - George Johansson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
George Johansson
DIMENSIONERA
6,55 MB
FILNAMN
Mulle Mecks Stora bok om bilar samlingsvolym om allt som rullar och brummar.pdf
ISBN
8057492681409

BESKRIVNING

I 25 år har Mulle Meck och hans hund Buffa byggt bilar, maskiner, meckat med flygplan och båtar. Det firar vi med två nya samlingsvolymer: Mulle Mecks bok om bilar och Mulle Mecks bok om maskiner.Mulle Meck står för nyfikenhet, uppfinningsrikedom, ­klurighet och äventyrslystnad. Han är inte rädd för att tänka okonventionellt eller pröva nya vägar. För honom finns inget skrot, bara gamla grejer som kan användas på nya sätt. När han inte bygger hjälper han en brokig skara av vänner i Djupforsen. Bland dem finns skrot- och återvinningsexperten Figge Ferrum, skollärarinnan Mia Minardi, handels­trädgårdsinnehavaren Viola Wallmark, mack­föreståndaren och energiexperten Daisy Diesel, risk­kapitalisten och företagaren Emma Entreprenör och många fler. Välkommen till Mulle Mecks värld! George Johansson har en lång och bred barnboksutgivning bakom sig. Han jobbade också länge som journalist och är mest känd för sina böcker om Mulle Meck och hunden Buffa. Jens Ahlbom är en av våra mest kända barnboks­illustratörer. 2003 belönades han med Elsa Beskow-­plaketten.

Han jobbade också länge som journalist och är mest känd för sina böcker om Mulle Meck och hunden Buffa. Barnens stora bok om saker som rullar, flyger ... av Karen De Seve (Bok) ...

Ämne: Mulle Meck, ... Bokspegeln nr 8, Bonniers Bokklubb, Lägsta pris garanti, Håkan Nesser, De vänsterhäntas förening, Åsa Hellberg, Ett oväntat besök, Mittvatten, Arne Dahl ... Det firar vi med två nya samlingsvolymer: Mulle Mecks bok om bilar och Mulle Mecks bok om maskiner. Mulle Meck står för nyfikenhet, uppfinningsrikedom, ­klurighet och äventyrslystnad.

RELATERADE BÖKOR