Jag hatar kaniner och blommor och barn

Jag hatar kaniner och blommor och barn - Per Nilsson, Lisen Adbåge | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Nilsson, Lisen Adbåge
DIMENSIONERA
9,39 MB
FILNAMN
Jag hatar kaniner och blommor och barn.pdf
ISBN
8470962374821

BESKRIVNING

"Blommor är så onödiga. De bara står där och försöker se vackra ut. Likadant med fjärilar. Helt meningslösa. De smakar inte ens gott, som papper bara. Jag hatar kaniner och blommor och barn och fjärilar." I denna bok får vi möta en riktigt sur suris, som inte gillar något. Jo, vissa saker. Han gillar gamla korvar, döda kråkor, kiss och bajs och Tage. Mest älskar han Tage.En kurragömmalek med en mycket sur hund som inte gillar gulligt tjafs.

Huvudpersonen i Per Nilssons och Lisen Adbåges bok Jag hatar kaniner och blommor och barn hatar just kaniner, blommor och barn. Bland annat. Jag hatar kaniner och blommor och barn (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Nej, jag hatar kaniner och blommor och barn och fjärilar.

Inte barn eller katter eller blommor. Fjärilar smakar bara papper.

RELATERADE BÖKOR