Fräs : den lilla panterkatten

Fräs : den lilla panterkatten - Isabelle Halvarsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Isabelle Halvarsson
DIMENSIONERA
12,40 MB
FILNAMN
Fräs : den lilla panterkatten.pdf
ISBN
3358565098558

BESKRIVNING

En liten kattunge sitter övergiven i ett stenbrott. Han väntar på sin mamma men hon är försvunnen. Plötsligt hör han en rovfågel skria och ser hur den flyger mot honom. Han gömmer sig i stenbrottet men förstår att han inte kan vara kvar där. Han börjar sin vandring och får syn på en gammal bondgård. Han kryper in på gården och där hittas han av gårdens folk. Plötsligt står där ett fat med mjölk och sillbitar - får han stanna? En fartfylld och lättläst äventyrsberättelse, berättad ur katten Fräs perspektiv! Boken har en luftig och lättläst layout med fina, inkännande kattillustrationer i svartvitt.En härlig högläsningsbok som behandlar ett svårt tema utifrån ett djurperspektiv!Isabelle Halvarsson och Margareta Nordqvist har även tillsammans skrivit serien Puzzel - den lilla smugglarhunden.Margareta Nordqvist illustrerar också den populära serien om Sigge och skriver och illustrerar Bonnier Carlsens populära Extra lätt att läsa serie Djurkompisarna.

Larsson, Åsa - Pax: Nidstången Lärarhandledningen är framtagen av Ingela Korsell. Schiefauer, Jessica - När hundarna kommer.

Köp boken Fräs : den lilla panterkatten hos oss! Fräs : den lilla panterkatten Isabelle Halvarsson En liten kattunge sitter övergiven i ett stenbrott. Han väntar på sin mamma men hon är försvunnen.

RELATERADE BÖKOR