Den magiska trädkojan. 12 Isbjörnarnas rike

Den magiska trädkojan. 12 Isbjörnarnas rike - Mary Pope Osborne | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mary Pope Osborne
DIMENSIONERA
10,2 MB
FILNAMN
Den magiska trädkojan. 12 Isbjörnarnas rike.pdf
ISBN
1443823212864

BESKRIVNING

Den magiska trädkojan virvlar iväg med Viktor och Hanna till Arktis, där de får i uppdrag att lösa en klurig gåta. Men hur ska syskonen klara sig i den bitande kylan, bland isbjörnar och säljägare?Isbjörnarnas rike är den tolfte boken i den lättlästa och spännande bokserien Den magiska trädkojan. I serien får vi följa med syskonen Viktor och Hanna på en rad resor genom tid och rum. Allt från riddare till mumier träffar de på under sina många halsbrytande äventyr.

129. Den finare trädkojan Jessica Scott Kerrin Inbunden.

12 Isbjörnarnas rike av Mary Pope Osborne 6-9 år inbunden, 2017, Svenska, ISBN 9789132178740. Den magiska trädkojan virvlar iväg med Viktor och Hanna till Arktis, där de får i uppdrag att lösa en klurig gåta.

RELATERADE BÖKOR