Beautiful Creatures Bok 1, Mörka drömmar, livsfarlig kärlek

Beautiful Creatures Bok 1, Mörka drömmar, livsfarlig kärlek - Kami Garcia, Margaret Stohl | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kami Garcia, Margaret Stohl
DIMENSIONERA
8,70 MB
FILNAMN
Beautiful Creatures Bok 1, Mörka drömmar, livsfarlig kärlek.pdf
ISBN
3426467056783

BESKRIVNING

En förbannelse, ett val, två öden ? När sextonårige Ethan möter den nya mystiska tjejen Lena, inflyttad till det lilla sydstatssamhället Gatlin, slår det gnistor. Hennes gröna ögon, mörka hår och gåtfulla personlighet fascinerar Ethan. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar att avslöja mörka hemligheter ur det förflutna.När Lena fyller sexton år kommer hon att förändras. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i henne. Hennes krafter håller på att vakna, och hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta ? Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp.En mörk och romantisk kärlekssaga! En skrämmande värld av magi - och två huvudpersoner som gör allt för varandra. Beautiful Creatures är första delen i en serie. Beautiful Creatures lanseras också som film under våren 2013 med Jeremy Irons, Emma Thompson och Viola Davis i rollerna. Boken är en stor internationell succé och såld till 35 länder.

Köp boken Beautiful Creatures Bok 1, Mörka drömmar, livsfarlig kärlek av Kami Garcia, Margaret Stohl (ISBN 9789155258986) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Del ett i en serie som sålts till över trettio länder världen över. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom kami garcia Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR