Tokboken : en fyll-i-bok för barnens betraktelser

Tokboken : en fyll-i-bok för barnens betraktelser - Anna Oskarsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Oskarsson
DIMENSIONERA
6,78 MB
FILNAMN
Tokboken : en fyll-i-bok för barnens betraktelser.pdf
ISBN
3456348425408

BESKRIVNING

Boken för ditt barns alla betraktelser! Emil i Lönnebergas mamma gjorde det o ch många önskar att de hade gjo rt det, skrev ned sitt barns alla betraktelser. I Emils fall handlade det ju mest om hyss, men barn har ju även kloka kommentarer, egna förklaringar och underbara fantasier. Sådant som måste skrivas ned för att inte glömmas bort. Nu kan det enkelt göras i Anna Oskarssons Tok boken, en fyll-i-bok för barnens b et raktelser. Här finns gott om plats för mammor och pappor att samla barnets alla händelser och berättelser . På en plats, i en bok som blir barnets egna. En bok som säkerligen blir rolig högläsning såväl under uppväxten som när barnet är stort. Barn brukar ju också hitta på sina egna ord på saker och ting. Ord som kanske vanligtvis inte finns i vuxenvärlden . Dom orden kan också samlas i Tokboken, som en ordbok med barnets egna vokabulär.

Med roliga frågor för en själv och kompisarna att fylla i svaren på samt ett avslöjande test för att se om man är ... Bröllopsboken: en fyll-i-bok för gästerna (Spiral, 2001) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu! Jakt & Fiske EN PASSARES BETRAKTELSER [9789198460858] - Jag är en rätt så vanlig människa, i lagom ålder. Mamma till fyra barn, jobbar inom vården och så skriver jag en del.

Boken Till dig hjälper dig visa just detta! Skriv ner några minnen, vad du uppskattar mest med personen och passa på att ge komplimanger och goda råd. Vilda bebin-böckerna av Barbro Lindgren, Så gör prinsessor o När Prinsessor fyller år av Per Gustavsson. Och kanske Skattkammarböcker? Och såklart Tokboken; en fyll-i-bok för barnens betraktelser. Som barn hade många säkert en mina vänner-bok där kompisarna skrev in allt om sig själva - vad de ville bli när de blev stora, högsta önskningar, hårfärg, intressen etc.

RELATERADE BÖKOR