Sofia med knuff Det här är jag

Sofia med knuff  Det här är jag - Annelie Strömberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annelie Strömberg
DIMENSIONERA
9,30 MB
FILNAMN
Sofia med knuff Det här är jag.pdf
ISBN
7539659432505

BESKRIVNING

Sofia vill vara sig själv, inte tjejen med adhd. Sofia känner sig missförstånd och annorlunda men vill inget hellre än att fungera och förstå sig själv. Vi möter Sofia från ett barns perspektiv, i hennes sorger, i delad glädje och blir delaktiga i hennes funderingar. Sofia springer till matsalen. Inte för att hon har bråttom. Men det är skönare att springa än att gå. Sofia är bra på många saker. Vara en bästa kompis, räkna matte och agility till exempel. Hon är bra på att vara Sofia helt enkelt.

Jag har tidigare läst Sofia med knuff Inte ett dugg annorlunda och Sofia med knuff Det här är jag som är kapitelböcker för lite större barn om Sofia som har diagnosen adhd. Sofia med knuff - inte ett dugg annorlunda. av Annelie Strömberg Illustratör: Johanna Sandberg Ålder: 6-9 år Från Idus förlag.

Sofia med knuff Det här är jag Annelie Strömberg (Inbunden) Provläs. Tipsa en vän 129 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR