Odinsbarn

Odinsbarn - Siri Pettersen | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Siri Pettersen
DIMENSIONERA
8,5 MB
FILNAMN
Odinsbarn.pdf
ISBN
3508799780183

BESKRIVNING

Tänk dig att du saknar något som alla andra har. Något som visar att du hör hemma i den här världen. Något som är så viktigt, att utan det är du ingenting. En pest. En myt. En människa.Hirka är femton vintrar gammal när hon får veta att hon är ett odinsbarn - ett svanslöst odjur från en annan värld som sprider röta omkring sig. Hela hennes tillvaro ställs på ända. Hon är föraktad, fruktad och jagad, och någon vill döda henne för att hennes identitet ska förbli en hemlighet. Men det finns värre saker än odinsbarn, och Hirka är inte den enda varelsen som har tagit sig igenom världarna ...Odinsbarn är första delen i serien Korpringarna - en spektakulär fantasyberättelse med rötter i den nordiska mytologin.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt. Punkten efter Dagens Nyheter har funnits med allt sedan det första numret 23 december 1864. Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens Nyheter inte bara är ett namn. Odinsbarn är första delen i serien Korpringarna - en spektakulär fantasy-berättelse med rötter i den nordiska mytologin.

Norska debutanten Siri Pettersens ungdomsfantasy om Hirka har gjort succé i Norge. Synd bara att det inte är spännande hela tiden.

RELATERADE BÖKOR