Mat, mat, mat

Mat, mat, mat - Fredrica Isenborg, Lotta Kühlhorn | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrica Isenborg, Lotta Kühlhorn
DIMENSIONERA
7,64 MB
FILNAMN
Mat, mat, mat.pdf
ISBN
4736089732487

BESKRIVNING

Vad blir det för mat idag? Öppna kylskåpet så får du se. Med en liten människas blick får vi följa med på ett matäventyr som väcker lust och tankar kring former, färger, konsistenser och smak. För mat är ju mer än en smak i munnen. Hur känns spagetti och hur smakar citronen? Och vad händer med det hårda kalla ägget när äggskalet krossas?

I ett genomsnittligt svenskt hushåll slänger man 107 kilo matavfall (fast och flytande) per person och år. Det är nästan två kilo i veckan! Mat Vi har ett stort utbud av just mattidningar.

Här finns ett fullsortiment av matvaror i kombination med inspirerande recept, veckomenyer och möjlighet att handplocka egna matkassar. Recept med ett knapptryck.

RELATERADE BÖKOR