Killar, målbrott, pubertet

Killar, målbrott, pubertet - Pia Höjeberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia Höjeberg
DIMENSIONERA
6,41 MB
FILNAMN
Killar, målbrott, pubertet.pdf
ISBN
9045136906385

BESKRIVNING

Broschyren Killar, målbrott, pubertet handlar om vad som händer när killar kommer i puberteten. Kroppsliga förändringar beskrivs, och mer ingående hur könsorganet fungerar. Även hur tankar kring sexualitet kan vara för killar i puberteten. En kort text om tjejer i puberteten finns också med.Pia Höjeberg är sjuksköterska och barnmorska och har arbetat många år på ungdomsmottagningar utanför Stockholm med ungdomar från hela världen.

Killar, målbrott, pubertet är en ny broschyr som handlar om vad som händer i kroppen när killar kommer i puberteten; rösten mörknar, utseendet förändras och likaså humöret. Även känslor ändras och en nyfikenhet på sex väcks: Vad är sex? Först kom Snoppen och Snippan, sen Menslåten - och nu Pubertetslåten! Fredagkväll med Alex presenterar Pubertetslåten och i videon medverkar succéduon Marcus... I serierna Svett, Målbrott, Bröst, Snoppen och Snippan pratar tonåringar om allt det där man funderar på, men kanske inte vågar prata om när man går igenom puberteten.

En kort text om tjejer i puberteten finns också med. Alla med "killkropp" är inte killar. Det är bara du som vet vilket kön du har.

RELATERADE BÖKOR