Kalle och glashissen

Kalle och glashissen - Roald Dahl | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Roald Dahl
DIMENSIONERA
5,10 MB
FILNAMN
Kalle och glashissen.pdf
ISBN
1899487539791

BESKRIVNING

Kalle Spann, från Kalle och chokladfabriken, har vunnit Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik. Tillsammans med hela sin familj, och herr Wonka, stiger han in i den stora glashissen för att åka till fabrikens kontor. Men någonting går plötsligt fel, alldeles oerhört fel ... och hissen ger sig iväg ut i rymden! Högre och högre upp, och plötsligt befinner sig glashissen i en omloppsbana runt jorden!

Tillsammans med hela sin familj, och herr Wonka, stiger han in i den stora glashissen för att åka till fabrikens kontor. Kalle Spann och hela hans familj åker tillsammans med Herr Wonka i den stora glashissen för att ta sig till fabrikens kontor. Någon trycker på fel knapp och hissen ger sig ut i rymden och befinner sig plötsligt i omloppsbana runt jorden. Kalle och glashissen.

och hissen ger sig ivä... Kalle och den stora glashissen Kalle och chokladfabriken (engelska Charlie and the Chocolate factory ) är en skönlitterär barnbok från 1964 av den brittiske författaren Roald Dahl . Boken karaktäriseras av sitt vardagliga och lätta språk, sina detaljerade beskrivningar och sin genre, som kan beskrivas som science fiction för barn. Kalle Spann, från Kalle och chokladfabriken, har vunnit Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik.

RELATERADE BÖKOR