Iris Biologi 1, elevbok

Iris Biologi 1, elevbok - Anders Henriksson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Henriksson
DIMENSIONERA
3,40 MB
FILNAMN
Iris Biologi 1, elevbok.pdf
ISBN
8432375860192

BESKRIVNING

Iris är ett basläromedel i biologi för gymnasieskolan i enlighet med styrdokumenten i Gy11. Med ett enkelt språk, tydlig och flexibel struktur och fantastiska bilder gör författaren biologin både lockande och inspirerande. Iris biologi består av elevbok och digitalt läromedel. Iris Biologi 1, elevbok inleds med ett allmänt kapitel om hur biologin vuxit fram som vetenskap. Därefter behandlas ämnesområdena genetik, evolution, systematik, etologi och ekologi. I det avslutande kapitlet diskuteras individens och samhällets roll för att nå en hållbar utveckling.Iris Biologi 1, elevbok i korthet: • har ett pedagogiskt upplägg som tillåter flexibel planering• är rikt illustrerad med förklarande bilder• har ett modernt innehåll som lyfter aktuella forskningsrön• förklarar naturvetenskapliga begrepp på ett enkelt och tydligt sätt

Med ett enkelt språk, tydlig och flexibel struktur och fantastiska bilder gör författaren biologin både lockande och inspirerande. Iris biologi består av elevbok och digitalt läromedel.

Provläs! Iris är ett basläromedel i biologi för gymnasieskolan. Med ett enkelt språk, tydlig och flexibel struktur och fantastiska bilder görs ... Iris Biologi 1 digital elevlicens 12 månader är ett komplett digitalt läromedel i biologi 1 på gymnasiet.

RELATERADE BÖKOR