Fislandet

Fislandet - Cecilia Forss | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Forss
DIMENSIONERA
6,24 MB
FILNAMN
Fislandet.pdf
ISBN
6030861833455

BESKRIVNING

Märta går i första klass och hon är väldigt intresserad av fisar. Ja, du läste rätt, av pruttar! Hur kan de låta så roligt? Varför är en fis tystare än en prutt? Och hur kommer det sig att vissa pruttar luktar så mycket medan andra inte luktar alls?Märta är så intresserad att hon till och med har ett fiskontor där hon samlar på fisar i olika burkar. Det är liksom hennes hobby. Men en dag är olyckan framme och mamma och pappa bestämmer att Märta måste sluta med sitt fissamlande. Vad ska hon göra nu?Fislandet är en rolig, färgstark och tänkvärd berättelse om det tabubelagda ämnet fisar. Skådespelerskan Cecilia Forss och illustratören Anna Ileby debuterar båda i barnbokssammanhang med denna skruvade berättelse som lär få det mest läsovilliga barn att vilja sträckläsa!Läs mer om boken och lyssna på en låt på http://www.fislandet.se

Lyssna och läs obegränsat för 169 kr per månad. Prova gratis i 30 dagar! Efter att ha gett ut barnboken "Fislandet" vill skådespelaren Cecilia Forss, känd från bland annat tv-serien "Black widows", skriva fler.

Ja, pruttar och fisar av alla de slag. Hon tycker att fisar är det coolaste som finns.

RELATERADE BÖKOR