Earlens frieri

Earlens frieri - Louise Allen | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louise Allen
DIMENSIONERA
6,9 MB
FILNAMN
Earlens frieri.pdf
ISBN
7428813433217

BESKRIVNING

Den orädda Laurel Knighton har alltid brutit mot konventionerna. Giles Redmond, earl av Revesby, vet att ett resonemangsäktenskap med hans barndomsvän är det enda sättet att rädda familjeegendomen. Men Laurel har vuxit upp till en slående skönhet och Giles chockas av sin starka dragning till henne. Vem hade kunnat tro att en sådan irriterande kvinna kunde vara så oemotståndlig?

Den orädda Laurel Knighton har alltid brutit mot konventionerna. Giles Redmond, earl av Revesby, vet att ett resonemangsäktenskap med hans barndomsvän är det enda sättet att rädda familjeegendomen. Earlens frieri.

Tutustu ja kokeile Elisa Kirjaa heti! Sutton Keynes måste gifta sig till en titel och det är bråttom. Alltså anordnar han några veckors festligheter på sitt gods och bjuder in societetens mest Odåga, rebell, dagdrivare - det är bara några av de tillmälen som lord Becconsall haft genom åren.

RELATERADE BÖKOR