Under ladyns kommando

Under ladyns kommando - Stephanie Laurens | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stephanie Laurens
DIMENSIONERA
11,50 MB
FILNAMN
Under ladyns kommando.pdf
ISBN
2674503177662

BESKRIVNING

I samma ögonblick som kapten Declan Frobisher får syn på lady Edwina Delbraith, vet han att det är henne han vill ha till hustru. Declans föreställning om en god livskamrat är en väluppfostrad kvinna som pryder hans sida, sköter hushållet och föder hans barn. Någon som snällt stannar kvar hemma medan han fortsätter sitt liv som äventyrare till havs.Under den prinsesslika ytan har Edwina en ryggrad av stål och är fast besluten att styra sitt liv. Med Declans ring på fingret förväntar hon sig ett äktenskap som möter hennes behov lika väl som hans. Men redan under smekmånaden deklarerar han att han ska segla till Västafrika. Edwina bestämmer sig för att följa med.För att klara uppdraget och äktenskapet krävs något de båda besitter - ett djärvt och äventyrligt hjärta.

Laddas ned direkt. Köp Under ladyns kommando av Stephanie Laurens på Bokus.com. Pris: 66 kr.

Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar. Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... Pris: 69 kr.

RELATERADE BÖKOR