Ord & Äventyr Läsebok åk 1C, Mysterier på Äppelstigen

Ord & Äventyr Läsebok åk 1C, Mysterier på Äppelstigen - Katarina Genar | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Genar
DIMENSIONERA
8,84 MB
FILNAMN
Ord & Äventyr Läsebok åk 1C, Mysterier på Äppelstigen.pdf
ISBN
4869684375105

BESKRIVNING

Dags för ett nytt äventyr!Ord & Äventyr är ett basläromedel i svenska för årskurs 1–3. Spännande äventyr med stor värme och humor väcker lusten för läsning och samtal. Utifrån berättelsen och språk-, läs-, och skrivinlärningen arbetar eleverna med uppgifter på olika nivåer.I Ord & Äventyr för årskurs 1 ingår:• Läsebok i tre nivåer• Arbetsbok med bokstavsträning och varierade läs- och skrivuppgifter på olika nivåer.• Lärarpaket med lärarhandledning, digitalt lärarstöd och digital träning för eleverna.I Mysterier på Äppelstigen får vi följa vännerna Dima och Ville när de löser gåtan med den försvunna osten. De letar efter en råtta som Dima vill ha till husdjur, någon med lysande ögon dyker upp i trädgården och samtidigt tätnar mystiken kring en hemlighetsfull popstjärna som heter Sam Star. Alla verkar känna till honom – men var finns han?Mysterier på Äppelstigen, finns i tre nivåer för att kunna möta elevers olika avkodningsnivå. Alla nivåer innehåller samma berättelse, bilder och sidindelning men textmängden och svårighetsgraden skiljer dem åt. Här får eleverna förutom den berättande texten även möta beskrivande text, efterlysning och intervju.Ord & Äventyr Läseboken 1C passar elever som läser med flyt och förståelse. Den lämpar sig för högläsning med tillhörande text- och bildsamtal där eleverna får en gemensam läsupplevelse. C-boken innehåller mycket text och har en bild på varje sida.Ord & Äventyr i korthet:• En gemensam äventyrlig varm berättelse i olika tre nivåer som väcker lust till läsning• Uppgifter på flera nivåer utifrån språk-, läs- och skrivinlärningen och berättelsen • Lärarstöd med planeringar, digitala genomgångar och det du behöver för gemensamt och enskilt läsande och skrivande samt strukturerande samtal• Stöd och inspiration kring hur du kan individanpassa och arbeta med kooperativt lärande• Lättanvänd digital färdighetsträning för elevernaFörfattare till Ord & Äventyr 1 Mysterier på Äppelstigen är Katarina Genar.Katarina Genar är en populär barnboksförfattare som är känd för sina spännande böcker.Hon har i många år varit verksam som skollogoped. Som barnboksförfattare anlitas hon av skolor för att inspirera elever till läsning och skrivning.

Metoden går ut på att hjälpa personen att ta kontroll över sitt eget liv. Eftersom MI ger skolpersonalen ett effektivt verktyg för att utföra sitt arbete motverkar metoden även stress bland medarbetarna. Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen.

268248. Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen.

RELATERADE BÖKOR