Hinsides brinner

Hinsides brinner - Karin Alvtegen, Albin Alvtegen | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Alvtegen, Albin Alvtegen
DIMENSIONERA
9,33 MB
FILNAMN
Hinsides brinner.pdf
ISBN
3018539129015

BESKRIVNING

Det har gått ett år sedan det första äventyret i Nyckeln till Hinsides och det har blivit sommarlov igen. Linus, hans handikappade syster Linnéa och deras mamma är kvar i lägenheten i Stockholm när Lionora plötsligt skickar ett meddelande från Hinsides: Hinsides brinner! Jag behöver din hjälp. Tillbaka i Hinsides får Linus reda på att Lionora är på flykt därifrån och ger sig av för att hitta henne. Det blir en lång och farofylld färd med många prövningar. Linus börjar trevande använda sina nyvunna magiska förmågor. För att rädda Lionora måste han riskera allt. Hinsides brinner! Är den andra delen i den andlöst spännande fantasytrilogin som inleddes med Nyckeln till Hinsides hösten 2016. Recensioner av Nyckeln till Hinsides'Nyckeln till Hinsides' är faktiskt mest av allt lik Astrid Lindgrens fantasyböcker, Bröderna Lejonhjärta och Mio min Mio, med drag av Michael Endes Den oändliga historien och Holly Blacks Spiderwick. - Tidningen Kulturen"'Nyckeln till Hinsides' nosar på precis ett sådant djup som karaktäriserar så många av Lindgrens verk. - LitteraturmagazinetJust nu är min åttaåring (och jag!) helt förtrollad av 'Nyckeln till Hinsides' av Karin Alvtegen och Albin Alvtegen. Fruktansvärt spännande! Läs! - ExpressenDet finns ingenting som jag tycker är dåligt med den här boken, den innehåller allt! 5/5 stjärnor - Bellas Boktips

Karin Alvtegen (1965) är en av Sveriges mest lästa författare och hennes böcker har sålts till ett trettiotal länder. Nyckeln till Hinsides, Hinsides brinner, Hinsides väktare "Hinsides" en inkörsport till tyngre fantasy-böcker Karin Alvtegens böcker om Hinsides är stundtals både läskiga och sorgliga. För läsare som vill bege sig till andra världar men snubblar över gammalmodiga ord i Narnia-serien och skräms av Harry Potter-böckernas längd och mängd, kan trilogin vara precis lagom. Hinsides brinner är den andra delen i den spännande fantasytrilogin som inleddes med Nyckeln till Hinsides.

Köp boken Hinsides brinner av Karin Alvtegen, Albin Alvtegen (ISBN 9789173378444) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR