Bruno åker tåg

Bruno åker tåg - Anna Ribbing, Cecilia Heikkilä | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Ribbing, Cecilia Heikkilä
DIMENSIONERA
6,68 MB
FILNAMN
Bruno åker tåg.pdf
ISBN
2314868409559

BESKRIVNING

Nu ska småbarnsfavoriten Bruno ut och åka igen! I tidigare böcker har Bruno åkt pulka, buss och vagn. Den här gången är det dags för Bruno att ta tåget hem från mormor. Gosedjurskatten Valle är också med på tåget, men han är lite rädd. Som tur är vet Bruno både hur det fungerar med biljett och när det är dags att gå av. Fem stationer ska de åka innan det är deras tur, men vilka bor egentligen vid de andra stationerna? Bruno och Valle spanar och vinkar genom fönstret till tomten, barnet i knasig grön mössa och alla de andra längs tågfärden. Och så äntligen, vid femte stationen, står det äntligen någon som vinkar till Bruno och Valle. Det är mamma!Anna Ribbing och Cecilia Heikkilä skapar vardagsdramatik för de yngsta. Böckerna om Bruno är klurigt roliga och finstämda berättelser i kartongboksformat som passar små läsare.

99 kr. Nu ska småbarnsfavoriten Bruno ut och åka igen! Den här gången är det dags för Bruno att ta tåget hem från mormor.

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan ... Bruno åker tåg (Bruno #4) e-bok.

RELATERADE BÖKOR