Nikkis dagbok #8 : berättelser om en (inte så) evig lycka

Nikkis dagbok #8 : berättelser om en (inte så) evig lycka - Rachel Renée Russell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rachel Renée Russell
DIMENSIONERA
7,55 MB
FILNAMN
Nikkis dagbok #8 : berättelser om en (inte så) evig lycka.pdf
ISBN
5850277361164

BESKRIVNING

*Över 20 miljoner sålda exemplar**En New York Times bestseller**Såld till 35 länder**Vinnare av Childrens Choice Book of the Year Award**Filmrättigheterna köpta av Summit Entertainment, produktionsbolaget som gjort Twilight och Divergent*»Nikkis dagbok är den roligaste dagboken någonsin!« | Belinda Graham, Tidningen KulturenEfter att ha slagit i huvudet på gympalektionen den första april har Nikki en galen dröm där hon, hennes bästisar Chloe och Zoey, hennes drömkille Brandon och den elaka Mackenzie spelar rollerna av klassiska sagofigurer. Men historierna utvecklas förstås inte riktigt som väntat - eftersom de får en alldeles speciell Nikkis dagbok-karaktärBerättelser om en (inte så) evig lycka är full av Nikkis teckningar, dagboksanteckningar och en rad missöden. Ett måste för alla som älskar Nikki, Max Crumbly eller Dagbok för alla mina fans-serien.RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hon bor för närvarande i Michigan och är även aktuell med sin nya serie om Max Crumbly, också den utgiven i Sverige på Modernista.»Jag skrattar högt redan i början av Nikkis dagbok #8... blir på glatt humör av att bara tänka på bilderna.« Betyg +4 av 5 | Boktokig Eva Boström»Trots att jag är vuxen förälskar jag mig lite i bokens sockersöta stil.« | I Heart Fantasy

För när Nikki slår upp ögonen bara en liten stund efter att hon stått i gympasalen är hon inte längre kvar där, hon är i ett sagoland. Litteraturkritik: Litteratur: Rachel Renée Russell - Nikkis dagbok #8 : Berättelser om en (inte så) evig lycka Nikkis dagbok #8 : berättelser om en (inte så) evig lycka *Över 20 miljoner sålda exemplar* *En New York Times bestseller* *Såld till 35 länder* *Vinnare av Childrens Choice Book of the Year Award* *Filmrättigheterna köpta av Summit Entertainment, produktionsbolaget som gjort Twilight och Divergent* »Nikkis dagbok är den roligaste dagboken någonsin!« | Belinda Graham, Tidningen ... Utförlig information. Utförlig titel: Berättelser om en (inte så) evig lycka, Rachel Renée Russell ; med Nikki Russel & Erin Russell Originaltitel: Tales from a not-so-happily ever after Serie: Nikkis Dagbok på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 2 942 640 rabatterade produkter.

De luftiga sidorna präglas av gulliga seriestrippar och teckningar, och det behagliga, humoristiska språket gör att boken lätt blir utläst på mindre än en timme. Berättelser om en (inte så) evig lycka är full av Nikkis teckningar, dagboksanteckningar och en rad missöden. Ett måste för alla som älskar Nikki, Max Crumbly eller Dagbok för alla mina fans-serien.

RELATERADE BÖKOR