Lärarens guide till Idrott och hälsa åk 1-3

Lärarens guide till Idrott och hälsa åk 1-3 - Linda Persson, Åsa Rindstål | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Persson, Åsa Rindstål
DIMENSIONERA
3,36 MB
FILNAMN
Lärarens guide till Idrott och hälsa åk 1-3.pdf
ISBN
3693670866507

BESKRIVNING

Lärarens guide till idrott och hälsa innehåller ett brett utbud av flera olika teman kopplade till de teoretiska momenten som ingår i centrala innehållet för åk 1-3 i både grundskolan och grundsärskolans läroplan. Boken behandlar moment från:* Friluftsliv och utevistelse* Hälsa och livsstil* Säkerhet och hänsynstagandeHandledningen erbjuder inspiration om hur du som är lärare i idrott och hälsa kan arbeta språkutvecklande inom ämnet. Den ger även tips på hur du på ett lekfullt sätt kan ge eleverna en bra ingång till det teoretiska innehållet med hjälp av praktiska övningar. Det leder till att eleverna får goda möjligheter att utveckla sina förmågor i ämnet och på sikt nå målen för åk 6.Kostnadsfritt extramaterialLärarens guide till idrott och hälsa fortsätter på webben! I extramaterialet finns t.ex. webbövningar till eleverna. Licenstid: 365 dagar

Boken behandlar moment från: * Friluftsliv och utevistelse * Hälsa och livsstil * Säkerhet och hänsynstagande Handledningen erbjuder inspiration om hur du som är ... Lärarens guide till Idrott och hälsa är en handbok för idrottsläraren som undervisar i årskurs 1-3. I boken ligger fokus på de teoretiska momenten som ingår i det centrala innehållet.

Bli en forskande lärare! Idrott och hälsa för lärare i åk 1-3 (Ingår i Lärarlyftet) ... vad som ska beröras och hur av såväl ämnesteoretiskt innehåll som ämnesdidaktiskt innehåll i förhållande till årskurs 1-3 och aktuella styrdokument.

RELATERADE BÖKOR