Jakten på hwitrerna

Jakten på hwitrerna - Johan Theorin | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Theorin
DIMENSIONERA
5,79 MB
FILNAMN
Jakten på hwitrerna.pdf
ISBN
9097811057839

BESKRIVNING

Äventyr och spänning i Johan Theorins unika fantasy-epos i 1300-talets Sverige. Slaget om Salajak är över, men inte kampen mot hwitrerna. Många har flytt ned från fjället i underjorden. Krigaren Ristin och hwiterprinsen Dhor tar sig sakta ned i avgrunden kallad Jarmaland. Efter sig har de ett uppbåd av knektar, riddare och feer, ledda av Niklis och Jöran Egg. De måste använda alla sina talanger i en okänd värld där isvinden blåser och onda varelser lurar i skuggorna...Följ med in i en tid fylld av krig och maktkamp och där hwitrer, ravner och lindormar är lika verkliga och farliga som digerdöden! ”Jakten på hwitrerna” är den andra delen i KRÖNIKAN OM JARMALAND.

Is och mörker. Utgiven: 2019: ISBN: 9789163899423: Sidor: 320: Om författaren.

Efter sig har de ett up... Jakten på hwitrerna (Kartonnage) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Jakten på hwitrerna The Hunt for the Hwitters The Jarmaland Chronicles #2. The battle for Salajak is over, but not the fight against the hwitters.

RELATERADE BÖKOR