Elkraftteknik, faktabok

Elkraftteknik, faktabok - Jan Bengtsson, Johnny Frid | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Bengtsson, Johnny Frid
DIMENSIONERA
4,91 MB
FILNAMN
Elkraftteknik, faktabok.pdf
ISBN
3603795678126

BESKRIVNING

Meta Elkraftteknik är ett läromedel för gymnasiekursen Elkraftteknik,en av de kurser som krävs för att söka ett ECY-certifikat efter gymnasieutbildningen. Meta Elkraftteknik ger eleverna byggstenar till att utveckla sina kunskaper i att planera och utföra elarbete på ett elsäkert sätt. De ges insyn i föreskrifter, standarder och bestämmelser inom ämnesområdet. Läromedlet tar bland annat upp lagar, föreskrifter, standard, elmateriel, elsäkerhet, anläggningsutrustning, ritningar och scheman, elinstallation, elmiljö, elmotorer, kontroll innan drift, felsökning och underhåll. Dessutom ägnas ett helt kapitel åt elektrikern som företagare. Till läromedlet finns ett tryckt häfte med instuderingsuppgifter. Facit till detta finns i det digitala läromedlet lärarversion.Efter sommaren 2017 gäller en ny Elsäkerhetslag som bland annat innebär att behörighetssystemet ändras till auktorisation. Detta och även brandklassning av kablar är ändrat i den andra tryckningen av boken Givetvis kommer även det digitala läromedlet att uppdateras.

Modellering, programmering och simulering av elkrafttillämpningar. År 2 Elmaskiner 1.

Meta Elkraftteknik Instuderingsuppgifter innehåller uppgifter till faktaboken. Vi har flyttat ! Nu slår vi ihop Elförlaget och VVS-förlaget till nya IN Förlag: www.inforlag.se. Du flyttas automatiskt dit inom några sekunder Sveriges största cirkulära marknad • Köp & sälj begagnat & second hand - enkelt & hållbart.

RELATERADE BÖKOR