Det mystiska paketet

Det mystiska paketet - Lena Lilleste | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Lilleste
DIMENSIONERA
11,96 MB
FILNAMN
Det mystiska paketet.pdf
ISBN
3496276891614

BESKRIVNING

Max och Penny är superbra på att lösa mysterier! Och det är tur för det händer en hel del skumma saker på deras skola.Klassen har åkt iväg på en utflykt till ett museum. Inne på museet är alla djuren döda. Fast de ser levande ut, och det luktar lite konstigt. När det är dags att äta matsäck ser Max och Penny att museets vakt i smyg ger en tant ett paket och får 1 000 kronor av henne. Säljer han saker som tillhör museet? Det tänker skoldeckarna ta reda på!Skoldeckarna är en lättläst serie av författaren Lena Lilleste och tecknaren Lena Forsman. Böckerna har kort och läsvänlig text, spännande handling och massor av färgstarka bilder. Själva berättelserna är skrivna med små bokstäver, men i bilderna finns pratbubblor med stora bokstäver. Man kan alltså öva läsning på två nivåer. Och det bästa av allt: Det är så spännande att man glömmer att man övar!

När det är dags att äta matsäck ser Max och Penny att museets vakt i smyg ger en tant ett paket och får 1 000 kronor av ... Polisen: Det här innehöll det mystiska paketet. ...

Dessutom ett fint pennskrin! Det mystiska paketet Publicerat den 26 januari 2020 26 januari 2020 av Jennie. Månadens bästa bok april 2020.

RELATERADE BÖKOR