Den siste väktaren

Den siste väktaren - Leif Jacobsen, Mats Lerneby | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Jacobsen, Mats Lerneby
DIMENSIONERA
12,40 MB
FILNAMN
Den siste väktaren.pdf
ISBN
3138159032060

BESKRIVNING

Tidsväktarna – Den siste väktaren är den spännande fortsättningen på serien där tvillingarna Max och Marie upptäcker att de kan resa i tiden. Nu hamnar de i 1100-talet och vi får en rafflande och fartfylld berättelse som rör sig på klassisk korstågsmark. Den tar sin början i Acre och för läsaren till Bagdad, Damaskus och Jerusalem, där de får möta korsfarare, lönnmördare och inte minst två av mänsklighetens största ledare: Saladin och Rikard Lejonhjärta. I jakten på Salomos försvunna tempel börjar tvillingarna inse att de hamnat mitt i kampen för mänsklighetens överlevnad, och att deras egen roll i den är avgörande i allra högsta grad …Den siste väktaren är andra delen i serien om Tidsväktarna och har ett högt tempo, historiskt trovärdiga beskrivningar och spännande möten med historiska personer. Storyn är både klassisk och nyskapande på samma gång, och står med ena foten i mänsklighetens kulturhistoria och den andra i science fiction-traditionen. Del tre av Tidsväktarna kommer våren 2019.Om författarna:Leif Jacobsen och Mats Lerneby träffades första gången på en fotbollsresa, och förutom ett obotligt intresse för komedigruppen Monty Python är de intresserade av historia. Båda tyckte att det saknades historisk spänningslitteratur för barn och ungdomar, och bestämde sig för att skriva serien Tidsväktarna tillsammans.

Svårlösta gåt... Den förra står att läsa i Albert Camus Främlingen, den senare i amerikanen Robert Harnums ungdomsbok Den sista väktaren. Det finns fler likheter berättelserna emellan. Den siste väktaren är andra delen i serien om Tidsväktarna och har ett högt tempo, historiskt trovärdiga beskrivningar och spännande möten med historiska personer.

Nu hamnar de i 1100-talet och vi får en rafflande och fartfylld berättelse som rör sig på klassisk korstågsmark. Den tar sin början i Acre och för läsaren ... Den siste väktaren är andra delen i barn- och ungdomsserien Tidsväktarna om syskonen Max och Marie som upptäcker att de kan resa i tiden.

RELATERADE BÖKOR