Aldrig ensamma

Aldrig ensamma - Anna Jakobsson Lund | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Jakobsson Lund
DIMENSIONERA
5,78 MB
FILNAMN
Aldrig ensamma.pdf
ISBN
4902994448071

BESKRIVNING

När Systemet inte är det största hotet - vem väljer du att lita på?Tillbaka i huvudstaden. Allt ser ut som vanligt, men ingenting är sig likt. Samtidigt som de högklassade förbereder sig för val planerar rebellerna ett attentat som ska ändra spelreglerna för alltid. Ava blir inblandad på båda sidor. Lögn, myt och sanning trasslas ihop och snart vet hon inte vem hon kan lita på. Levi kämpar mot vansinnet. Leymah säger att han har glömt vem han egentligen är. Att han är stark nog att kontrollera sin förmåga. Han måste tro henne om han ska kunna rädda sin syster.Ava, Levi och Leymah tvingas ta hjälp av gamla vänner och oväntade bundsförvanter för att få den kunskap de behöver. Men vem är det som förföljer dem? Vem har räknat ut sanningen?Aldrig ensamma är andra delen i en trilogi om mod, vänskap och uppror.

2012, året då många människor trodde på stora förändringar på vår jord och den mänskliga medvetenheten, enligt Mayakalendern. Vissa trodde till och med att jorden skulle gå under. Aldrig ensamma av Anna Jakobsson Lund (2 röster) Häftad Svenska, 2015-11-04.

| Adlibris Här kan du lyssna på populära doplåtar. För att lyssna krävs att du har Spotify på din dator.

RELATERADE BÖKOR