Sofia med knuff - inte ett dugg annorlunda

Sofia med knuff - inte ett dugg annorlunda - Annelie Strömberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annelie Strömberg
DIMENSIONERA
6,48 MB
FILNAMN
Sofia med knuff - inte ett dugg annorlunda.pdf
ISBN
9038303646363

BESKRIVNING

Vattnet i toan färgas rosa av alla glada hjärtan. Sofia spolar, hon är inte det minsta glad. Hon är så arg att toalettlocket spricker. Sofia vill vara sig själv. Inte tjejen med adhd. Det är inte lätt. Speciellt inte när hennes bästa vän överger henne. Sofia känner sig ensammast i världen.

Vi möter huvudrollsinnehavaren från ett barns perspektiv, i hennes sorger, i delad glädje och blir delaktiga i hennes ... Vattnet i toan färgas rosa av alla glada hjärtan. Sofia spolar, hon är inte det minsta glad.

Sofia har nyligen gått igenom en utredning på BUP och fått en ADHD-diagnos som hon har svårt att acceptera. Sofia spolar, hon är inte det minsta glad. Hon är så arg att toalettlocket spricker.

RELATERADE BÖKOR