Nelly Rapp och gastarna i skolan

Nelly Rapp och gastarna i skolan - Martin Widmark | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Widmark
DIMENSIONERA
10,28 MB
FILNAMN
Nelly Rapp och gastarna i skolan.pdf
ISBN
2125731148064

BESKRIVNING

Lättläst och gastkramande spänning med monsteragenterna Nelly och ValleNelly och Valle har blivit mästare på att tackla monster och andra farligheter med hjälp av sina "tre L": lugn, lärdom och list. Men räcker detta som metod om man vill få tre skoltrötta gastar att lära sig läsa och räkna? Nelly och Valle är på cykelsemester. Deras lärare från Monsterakademin, LENA-SLEVA, har tipsat dem om att slå läger nära en nedlagd skola. Lägerplatsen ser idyllisk ut, men på natten tränger höga skrik ut från den gamla skolan. Uppskrämda smyger de dit och möts av en märklig syn: ett gammalt spöke försöker rytande få tre sjövilda gastar att lära sig läsa och räkna. Han berättar uppgivet att detta är hans sista uppdrag innan han kan få frid.Nelly och Valle inser att de måste hjälpa honom, och spöket låter dem tacksamt ta över undervisningen. De börjar med att låta gastarna vara med och bestämma, därefter använder de sina "tre L" ovanligt listigt ...Det sjuttonde äventyret med Nelly Rapp är inte bara mysläskigt, roligt och lättläst - det kan även ses som ett kul och udda inslag i skoldebatten.Sagt om bokserien om Nelly Rapp:... en precis lagom balans mellan roligt och rysligt. Den är lättläst, snabbläst och innehåller roliga och detaljfyllda illustrationer.... perfekt som högläsningsbok eller läsa-själv-bok för lågstadieåldern." Carola Forslund, Bibliotekstjänst

Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg. ... Martin Widmark är född 1961 och bor i södra Stockholm.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR