Midnattsstjärnan

Midnattsstjärnan - Marie Lu | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie Lu
DIMENSIONERA
11,42 MB
FILNAMN
Midnattsstjärnan.pdf
ISBN
7528178792612

BESKRIVNING

»Midnattsstjärnan är en omskakande avslutning på Den unga eliten-trilogin, full av glödande känslor.« | Kirkus Reviews»Den unga eliten överträffade alla mina förväntningar och jag älskade den så mycket att jag läste ut den i ett enda svep!« Betyg: 5 av 5. | Book ObsessionAdelina Amouteru har fått nog av att lida. Hon har vänt ryggen åt dem som förrått henne och uppnått den ultimata hämnden: seger. Hennes regeringstid som Vita Vargen har varit en stor framgång, men för varje erövring har hennes grymhet bara vuxit. Mörkret inom henne har börjat svämma över, och det hotar nu att förstöra allt hon uppnått.När ett nytt hot dyker upp tvingas Adelina på nytt konfrontera gamla sår, och det försätter inte bara henne själv - utan varje elitär - i fara. För att bevara sitt imperium måste Adelina och hennes Rosor ansluta sig till Dolksällskapet för ett vådligt uppdrag - även om denna oönskade allians kan visa sig vara den verkliga faran...MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Wildcard - den avslutande, andra boken om Warcross-imperiet gick rakt in på New York Times bestsellerlista. Midnattsstjärnan är den tredje och avslutande delen i Marie Lus andra, lika hyllade trilogi om Adelina Amouteru och Den unga eliten. »Välskriven. Tycker om världsbygget, karaktärerna och deras utveckling.« | Mest Lenas Godsaker

Från 79 kr ... Midnattsstjärnan. av Mårten Sandén (Bok) Svenska, För barn och unga Den åttonde boken med Petrini-deckarna.

Logga in för att göra din reservation. Reservera Utförlig information.

RELATERADE BÖKOR