Iskalla skuggor : Skräckhistorier för orädda

Iskalla skuggor : Skräckhistorier för orädda - Åsa Anderberg Strollo, Andreas Palmaer | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Anderberg Strollo, Andreas Palmaer
DIMENSIONERA
10,33 MB
FILNAMN
Iskalla skuggor : Skräckhistorier för orädda.pdf
ISBN
6228386797467

BESKRIVNING

Lås dörren, dra för gardinerna och sätt dig tillrätta, för här kommer elva gastkramande noveller som alla utspelar sig i nutid. Här kan du bland annat läsa om den snälla clownen som kanske inte är så snäll. Och om barnen som ber att få bli insläppta hos pojken som är ensam hemma - barnen med de konstiga ögonen och en längtan efter kött. De längre berättelserna varvas med korta, effektiva skräckhistorier, oftast bara på några rader, och med ett läskigt, oväntat slut.Läs också Vandraren utan ansikte - skräckhistorier för orädda av Andreas Palmaer. Andreas Palmaer är journalist, redaktör och författare. Några av hans böcker är de populära gåtsamlingarna Sant eller falskt och boken Superkorta skräckisar, för nybörjarläsarna.Åsa Anderberg Strollo debuterade med Bryta om, som bland annat nominerades till Augustpriset och vann Stora Läsarpriset. Hon har även skrivit feelgoodrysare för åldern 9-12 år, Svart sommar och Varm vinter och serien Bruno 3000, för läsare i åldern 6-9 år med Julia Thorell.

Inga mysiga rysare. Jag kommer ihåg en historia som jag läste i mellanstadiet och tyckte var otäck och dom ristade sig fast i mig.

Finns i lager. Köp Iskalla skuggor : Skräckhistorier för orädda av Åsa Anderberg Strollo, Andreas Palmaer på Bokus.com. Iskalla skuggor skräckhistorier för orädda.

RELATERADE BÖKOR