I huset där jag bor

I huset där jag bor - Lena Sjöberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Sjöberg
DIMENSIONERA
10,38 MB
FILNAMN
I huset där jag bor.pdf
ISBN
6051947554516

BESKRIVNING

I huset där jag borfinns alla sorters typer.Någon går med käppoch någon annan kryper.Någon jobbar hemifrån,andra knegar på kontor.Alla är vi olikai huset där vi bor.Har du någon gång funderat på vem som bor på 5:e våningen? Varför det luktar så gott på våning 4? Och vem som gråter på 2:an? På 3:an är det fest, igen! Följ med in i huset och upptäck alla fascinerande rum och människor. Här finns otroligt mycket att titta på! Kan du lista ut var sjökaptenens barnbarn bor? Och hur många katter finns det hemma hos kattdamen?I huset där jag bor är en svindlande läsning som aldrig tar slut. De tusentals detaljerna och alla spännande personer inbjuder till samtal, diskussioner och frågor. Och tänk att historien kan bli olika varje gång du läser!

Det ger ett sånt härligt flyt när man läser högt. Titel: I huset där jag bor Författare: Lena Sjöberg Antal sidor: 32 (Inbunden) ISBN: 97891 2970 6215 Publiceringsår: 2018 Serie:- Originaltitel:- Rekommenderad läsålder: 3-6 år Första mening: "I huset där jag bor finns alla sorters typer." Recensionsexemplar från Rabén & Sjögren. Huset där jag bor. Nu är det bara lite småfix kvar.

Oj, vad nött den skulle ha blivit. Boken är skriven på rim.

RELATERADE BÖKOR