Fakta om Anne Frank

Fakta om Anne Frank - Tomas Dömstedt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Dömstedt
DIMENSIONERA
6,75 MB
FILNAMN
Fakta om Anne Frank.pdf
ISBN
5090031832502

BESKRIVNING

Anne Franks dagbok är en av världens mest lästa böcker. Här får du veta hur hennes korta liv såg ut. Den här boken berättar om barndomen och hennes tid som gömd för att komma undan nazisterna, och vad som hände sedan de upptäcktes och fängslades.Fakta om ... är en serie lättlästa faktaböcker som har roliga och aktuella ämnen, och den snygga layouten med massor av färgbilder lockar till läsning. Tack vare att böckerna har innehållsförteckning, faktarutor, punktlistor, diagram, tabeller och register tränar eleven upp förmågan att läsa faktaböcker. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Bland de tusentals fångar som transporterades från Auschwitz till Bergen-Belsen hösten 1944, fanns den 15-åriga flickan Anne Frank och hennes tre år äldre syster Margot. Familjen Frank var ursprungligen tyska judar som hade flytt till Holland 1933. Den tyske pige Anne Frank (1929-1945) måtte under Anden Verdenskrig gå under jorden med sin jødiske familie.

Historien om Anne Frank har berättats många gånger, först och främst naturligtvis av henne själv, genom hennes världsberömda dagbok. Filmen visar ett närgående porträtt av den judiska flickan.

RELATERADE BÖKOR