Den försvunna mikrofonen

Den försvunna mikrofonen - Christina Olséni, Micke Hansen | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Olséni, Micke Hansen
DIMENSIONERA
11,24 MB
FILNAMN
Den försvunna mikrofonen.pdf
ISBN
3474517436010

BESKRIVNING

På Vingelskolan råder det schlageryra och hela veckan har gått i musikens tecken. Nu är det så äntligen dags för veckans höjdpunkt, den årliga sångtävlingen, där personalen sjunger och eleverna röstar fram vinnaren. Skolans musiklärare, Lena Toner, är den som brukar kamma hem det åtråvärda priset - Skolans röst. Men när hon ska sjunga är hennes guldmikrofon spårlöst försvunnen. Istället för en mikrofon sitter det en morot i mikrofonstativet och katastrofen är nära! Vem har stulit Lena Toners mikrofon och varför? Kan det vara ett medvetet sabotage för att hon inte ska vinna? Eller är det ett dåligt skämt som spårat ut? Skolvaktmästare Tores Detektivbyrå, med Otto och Klara i spetsen, har fått ett nytt klurigt uppdrag.   Den försvunna mikrofonen, skriven av Christina Olséni och Micke Hansen och illustrerad av Katarina Vintrafors, är en rolig deckare i skolmiljö.   CHRISTINA OLSÉNI & MICKE HANSEN, som har gjort sig kända för sina humoristiska deckare, skriver nu även för den yngre publiken. Skolvaktmästare Tores Detektivbyrå är en ny deckarserie för barn i åldern 6 till 9 år. Boken utspelar sig på Vingelskolan, en mindre skola som ligger någonstans i Sverige. En klurig deckargåta varvas med underfundig humor och ett färgstarkt persongalleri. KATARINA VINTRAFORS är en prisbelönt konstnär och illustratör med stor erfarenhet av barnböcker.   Sagt om bokserien Vaktmästare Tores Detektivbyrå:   Boken utmärker sig, framför allt, genom sin fyndiga humor, sitt finurliga språk och färgstarka personligheter med fantastiska namn. Alan Pejkovic, BTJ     Sagt om författarnas tidigare böcker för vuxna läsare:   Man blir varm i hjärtat. En härlig bok. Sveriges radio En avkopplande deckare med humor och värme. Hallands nyheter

av Micke Hansen ... Sagt om Den försvunna mustaschen: "Boken utmärker sig, framför allt, genom sin fyndiga humor, sitt finurliga språk och färgstarka personligheter med fantastiska namn." - Alan Pejkovic, BTJ.

Laddas ned direkt. Köp boken Den försvunna mikrofonen av Micke Hansen, Christina Olséni (ISBN 9789178352876) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR