Alles Deutsch 6 Facit

Alles Deutsch 6 Facit - Annika Karnland, Sonja Kalmbach, Monica Sällberg-Svensson, Lena Gottschalk | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Karnland, Sonja Kalmbach, Monica Sällberg-Svensson, Lena Gottschalk
DIMENSIONERA
11,78 MB
FILNAMN
Alles Deutsch 6 Facit.pdf
ISBN
1307167691472

BESKRIVNING

Modern tyska för alla sinnenAlles Deutsch har snabbt blivit en av landets mest populära läromedel i tyska. Via många lekfulla aktiviteter får eleverna upptäcka ett rikt språk som är roligt att lära sig.Läs merRikt och variationsriktI Alles Deutsch får eleverna arbeta sig in i tyskan på många olika vis. Den innehåller ett modernt språk och mängder av roliga aktiviteter som får eleverna upptäcka att tyskan är ett rikt språk. I det digitala materialet finns en omfattande ljudproduktion som ger dina elever tillfälle att höra många olika röster och varianter av dagens tyska, och ovanligt riklig mängdträning.Positiva utmaningarTextböckerna är tematiskt indelade och varje kapitel innehåller exempel på olika texttyper, som dialoger, fiktiva berättelser, personliga återgivelser, dikter, sånger och faktatexter med realiainslag. I övningsboken finns i varje kapitel ett av eleverna mycket uppskattat avsnitt, Spielecke, och där finns projekt att arbeta med som ger bra variation. Tanken är att ge eleverna en positiv utmaning - du kan! Här får de hjälp att repetera, befästa kunskaper och träna förmågorna på ett stimulerande och lekfullt sättKomponenter i serienHelt digitala läromedel är Digital (lärarlicens) och Digital (elevlicens) i varje årskurs 6-9.För klassen som använder tryckta läroböcker:- Allt-i-ett-bok (åk 6) med både texter och övningar- Textbok (åk 7-9) med tematiskt indelade kapitel med olika texttyper- Övningsbok (åk 7-9) med stor variationsrikedom i aktiviteter och övningar- Digital Lärare med allt undervisningsmaterial digitalt- Digitalt övningsmaterial med rikligt med interaktiva övningar och texten upplästOm författarnaAnnika Karnland är medförfattare till serien Lieber Deutsch 1-5 för gymnasiet. Hon undervisar på Katedralskolan i Lund som lärare i tyska och svenska som andraspråk. Sonja Kalmbach kommer från Tyskland, är lärare i tyska och undervisar också i tyska på högstadiet i Växjö. Monica Sällberg-Svensson är lärare i tyska på högstadiet i Växjö.

Alles Deutsch 6 Facit Annika Karnland, Sonja Kalmbach, Monica Sällberg-Svensson m.fl. (Häftad) Tipsa en vän 77 kr Antal.

63 kr. Alles Deutsch 8 Facit (63 kr/st) Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR