Pudlar och Pommes

Pudlar och Pommes - Pija Lindenbaum | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pija Lindenbaum
DIMENSIONERA
4,82 MB
FILNAMN
Pudlar och Pommes.pdf
ISBN
9077478789837

BESKRIVNING

Ullis, Ludde och Katta bor på ett bra ställe. Dom har en pool och potatis så det räcker. Men en dag ligger en bumling i poolen och trädgårdslandet har torkat. Med sin sista potatis i en glasburk tvingas dom ge sig ut på öppet hav för att hitta en ny plats. När dom till slut siktar land möts dom av tre hundar på stranden. Kan det här bli deras nya ställe? Får dom smaka på lite pommes frites?Pija Lindenbaum är en av vår tids främsta bilderboksskapare. Hon väjer aldrig för livets stora frågor, och skapar psykologiska dramer fyllda av humor och originalitet, alltid i barnens ögonhöjd.

Ullis måste fatta ett svårt beslut, och hundarna ger sig ut på en farlig båtresa. Pudlar och pommes. Lilla piratförlaget.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Syfte.

RELATERADE BÖKOR